Quarra-Forum Najlepszej Gildi w Cabalu ;]
Very Ziomski Person (VZP)
Za jakis czas pojawia tu sie zdjecia konkursowe. Podobnie jak u Grzesia, bedzie trzeba napisac kolo jakich mobow i wspolrzedne X i Y. Jest jednak jedna inna rzecz: odpowiedzi pisac w postach a nie na PW. Potem moga byc kontrowersje na temat kto pierwszy itp. Dlatego dla dobra all dawajcie posty tutaj. Zdjecia beda numerowane!! (np. Zdjecie 1: lug queen, 155X, 125Y) oczywiscie to jest przyklad a nie prawdziwa lokalizacja.
Jak tylko bd mial czas to dodam zdjecia i coz: kto pierwszy ten lepszy
Ok juz zdjecia sa. Za odgadniecie 1 zdjecia nagroda glowna!!
Zdjecie 1(nagroda glowna)(tu jest mala podpowiedz, jedno z latwiejszych zdjec... niestety zostawilem podpowiedz)
Zdjecie 2
Zdjecie 3
Zdjecie 4
Zdjecie 5
Zdjecie 6
Zdjecie 7 (tu ta sama podpowiedz co w 1 zdjeciu... przypatrzcie sie)
Zdjecie 8
Zdjecie 9 (lepsza nagroda...)
To juz all, jak cos jeszcze fajnego znajde to napisze. Pamietajcie zeby odpowiedzi pisac w postach a nie na PW
Jeszcze jedno: piszcie posta pod postem jak cos, nie edytowac!! Data napisanie posta jest tu najwazniejsza.
Luudzie nagrod nie chcecie?? mam sporo rzeczy do zaoferowania... xD
Ostatnio edytowany przez ziomalpawelka (2008-01-10 14:27:33)
Master
umotywuj nas nagroda
Very Ziomski Person (VZP)
no grzes nie musial... powiem tylko ze kazdy item ponad 100k kosztuje. Nagroda glowna ponad 1kk
Mie wiem czy aktualny ten konkurs ale zrobilem:P
wiec kolejno
1. - Undead Ground X-20 Y-37 kolo zombie warior
2. - Bloddy ice X-152 Y-92
3. - Blooby Ice X-138 Y-68
4. - Bloody Ice X-178 Y-172
5. - Bloddy Ice X-59 Y-18
6. - Bloody Ice X-1322 Y-72
7. - Warp Gate X-136 Y-233
8. - Port Lux X-95 Y-47
9. - Bloody Ice X-215 Y-84
no to to by bylo na tyle :)
A teraz ja: Prawie all zdjecia sie zgadzaly, to co bylo o 1 czy o 2 pomylone to zaliczylem. Duzy blad byl w zdjeciu w warpie, popraw (ponad 10 pomylki). Spory blad byl rowniez w zdjeciu 6 (pomylka o 6) ale zalicze. Napisze ci na PW co dostaniesz chyba ze all chce wiedziec xD To na razie nic nie powiem bo mi dysku nie czyta... cabala nie mam... ale w najblizszym czasie (okolo za 1 tydzien powinienem najdalej byc juz w Cabalu. Ahhh sry tu ziomal pisze xD Satan zapomnial wylogowac sie na forum ale tojedno i to samo.